Aanmelden als abonnee

Gratis online abonnement

Alleen voor bestaande abonnees op het dagblad Amigoe!

Vul onderstaand uw gegevens en abonneenummer in. Na het versturen van deze aanmelding krijgt u een email toegestuurd waarin een link staat waarop u dient te klikken om uw aanmelding te bevestigen. Na deze bevestiging wordt uw online abonnement geactiveerd, waarna er een proefperiode van 14 dagen ingaat.

Na verificatie en goedkeuring wordt uw online abonnement omgezet van een proef abonnement in een vast abonnement. Zolang u abonnee bent op het dagblad Amigoe blijft uw online abonnement geactiveerd. Indien er sprake is van onbetaalde facturen heeft u geen recht op online toegang.

Indien u buiten Aruba, Bonaire of Curacao woont en dus geen abonnement heeft op het dagblad Amigoe, kunt u hier klikken om een online (proef) abonnement aan te vragen.

Indien u op Aruba, Bonaire of Curacao woont en u heeft nog geen abonnement op het dagblad Amigoe dient u eerst een abonnement aan te vragen op de krant voordat u een gratis online abonnement kunt krijgen. Klik hier om te registreren voor een abonnement op de krant.


Beveiligingscode: *
De gemerkte velden (*) zijn verplicht.