De Amigoe behoudt zich het recht voor ingezonden brieven te weigeren, te corrigeren of anderzins redactioneel te bewerken en in te korten. Brieven, die maximaal 600 woorden mogen bevatten, moeten zijn voorzien van naam en woonplaats. Het adres en telefoonnummer worden niet gepubliceerd, maar zijn nodig ter verificatie. Gelieve brieven te sturen naar redactie@amigoe.com.

Home Ingezonden Ingezonden ‘Onder Elkaar’ (3)
‘Onder Elkaar’ (3) PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 03 april 2013 08:48

NA DE aankondiging in de media van het programma had ik al zoiets van: naar een dergelijk pulpprogramma met zulke pulpfiguren kijk ik niet eens. Ik kijk wel naar de reacties die erop komen.

De reacties van De Haas en Schellekens hebben mijn vermoeden bevestigd, dat het zonde van de tijd geweest zou zijn. Ik zou mij in hun plaats ook niet druk maken. Er zijn gelukkig erg veel mensen die anders denken, de starre penshonado’s die geportretteerd werden zijn zogezegd langzaam maar zeker een ‘uitstervend ras’ aan het worden. Het Telegraaf-niveau is erg duidelijk. Het deed mij een beetje denken aan wat ik meemaakte op een van mijn reizen: een passagier vroeg aan het cabinepersoneel: “Heb u geen Telegraaf, want andere kranten lees ik niet.”

 

YVONNE WOLTHUIS-OLF

Curaçao