De Amigoe behoudt zich het recht voor ingezonden brieven te weigeren, te corrigeren of anderzins redactioneel te bewerken en in te korten. Brieven, die maximaal 600 woorden mogen bevatten, moeten zijn voorzien van naam en woonplaats. Het adres en telefoonnummer worden niet gepubliceerd, maar zijn nodig ter verificatie. Gelieve brieven te sturen naar redactie@amigoe.com.

Home Ingezonden Ingezonden ‘Onder Elkaar’ (4)
‘Onder Elkaar’ (4) PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 03 april 2013 08:48

MET PURE walging keek ik naar de TV-uitzending over Nederlanders op Curaçao! Hoe is het mogelijk dat er in 2013 nog zulke mensen bestaan?

Deze mensen met hun arrogante, beledigende en denigrerende uitspraken hebben geen plaats op Curaçao en ik hoop dat ze na deze uitzending helemaal blootgesteld worden; zodat iedereen op het eiland weet wie ze zijn.

Ik ben zelf geen Antilliaanse en ook geen Nederlandse, maar ik ben wel op Curaçao opgegroeid en heb er samen met mijn familie van gehouden; van het eiland en de mensen. Hoe kan een Hollandse vrouw die er al twintig jaar woont met zulke uitspraken komen? Ik stel voor dat ze snel oprot terug naar Nederland met haar zieke mentaliteit of is ze daar ook niet langer welkom? Ik kan me zo voorstellen dat Nederland haar ook niet hebben wil.

SHAME ON YOU !!

JILL RICHARDS

Nederland