De Amigoe behoudt zich het recht voor ingezonden brieven te weigeren, te corrigeren of anderzins redactioneel te bewerken en in te korten. Brieven, die maximaal 600 woorden mogen bevatten, moeten zijn voorzien van naam en woonplaats. Het adres en telefoonnummer worden niet gepubliceerd, maar zijn nodig ter verificatie. Gelieve brieven te sturen naar redactie@amigoe.com.

Home Ingezonden Ingezonden Excuusbrief van UTS / OneNet en korting op het abonnement
Excuusbrief van UTS / OneNet en korting op het abonnement PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 21 maart 2013 08:24

TOCH WEL tot mijn grote verbazing heeft UTS / OneNet tot op heden in het geheel geen excuus aangeboden voor het grote ongemak en de schade die ze in de afgelopen twee weken dat er storingen waren aan mij en alle abonnees hebben veroorzaakt.

In die periode waren wij afgesloten van onze zakelijke en sociale contacten. Ik moet toegeven: nadat ik afgelopen maandag een ingezonden brief had geplaatst, werd ik direct door een van hun managers gebeld. Via hun en mijn computer, online, konden er correcties worden doorgevoerd waardoor de problemen door een noodgreep bij mij gedeeltelijk werden opgelost. Door mijn vrienden werd aan mij gevraagd: “Toonchi, wat stel jij je nu voor van een excuusbrief van UTS / OneNet.” Mijn antwoord aan mijn vrienden: “Wat ik heel normaal zou vinden is een duidelijke excuusbrief naar de klant toe en verder een aanbieding van een korting van 50 procent van het maandabonnement op OneNet. Immers als klant hebben we meer dan twee weken ons OneNet-account niet kunnen gebruiken, we werden geplaagd door ‘non-service’ van OneNet.” Heel belangrijk vind ik dat de technische problemen op hoog niveau worden opgelost en dan daarnaast natuurlijk die excuusbrief met het kortingsaanbod. Misschien kan het OneNet management zelf nog iets bedenken van een extra cadeautje als vergoeding voor het ongemak. Nou OneNet management, laat eens zien wat we van u mogen verwachten.

 

TOONCHI DIEPSTRAETEN

Curaçao