RedactieDe Amigoe is een gedegen, betrouwbare, onafhankelijke krant die haar lezers op objectieve wijze wil informeren over gebeurtenissen en ontwikkelingen in de samenleving. Onze focus ligt op het lokale nieuws. Hoor en wederhoor staan bij ons hoog in het vaandel en we zijn zeer terughoudend met (nog) niet bevestigde berichten. Onze redacteuren staan met beide benen in de samenleving, hebben contacten in alle geledingen van de maatschappij, zijn goed geïnformeerd en op de hoogte van ontwikkelingen binnen de gemeenschap. Ze zijn niet alleen in staat om nieuws te brengen, maar ook om het te duiden. De Amigoe is aan geen enkele politieke, religieuze of andere organisatie of groepering verbonden. Er is een editie voor Curaçao en Bonaire.

Tips?

Heeft u tips voor de redactie mail dan naar redactie@amigoe.com. (Anonimiteit verzekerd)

Ingezonden

De Amigoe behoudt zicht het recht voor ingezonden brieven te weigeren, te corrigeren of anderszins redactioneel te bewerken en in te korten. Brieven, die maximaal 600 woorden mogen bevatten, moeten zijn voorzien van naam en woonplaats. Het adres en telefoonnummer worden niet gepubliceerd, maar zijn nodig ter verificatie.

Gelieve brieven te sturen naar
redactie@amigoe.com


Alleen op Curaçao

Wij rijden rond op het eiland en zien dingen die ons verbazen. Soms verboden, vaak gedoogd of zelfs met vergunning. Toestanden die aan de kaak gesteld moeten worden. We wijzen daarbij vaak naar de overheid. Maar hoe zit het met de eigen verantwoordelijkheid van zowel particulier als bedrijfsleven?

Is u iets opgevallen? Stuur uw foto naar
redactie@amigoe.com


Den bo bario

Hebt u iets aan te kondigen dat met uw wijk of buurt van doen heeft? Is er een ledenvergadering? Een sportevenement, een cursus in het buurthuis, een lezing of een film? Laat het ons weten. Wij plaatsen uw wijkbericht gratis op de Service-pagina.

Stuur uw wijkbericht naar
redactie@amigoe.com

Onze PDF viewer is beschikbaar in zowel Flash als HTML5. Google Chrome, Safari en Firefox compatible.