Adverteren


Amigoe is de grootste en langstbestaande Nederlandstalige krant van Curaçao, die aan het einde van de middag wordt thuisbezorgd bij de abonnees.

Onze uitgaven

Uitgeverij Amigoe NV is een krantenuitgever met vestigingen op Curaçao (hoofdkantoor) en Bonaire. Onze belangrijkste uitgave is dagblad Amigoe, de Nederlandstalige middagkrant van Curaçao en Bonaire. Daarbij geven we wekelijks de Ñapa uit, de weekendbijlage van Amigoe, die op Curaçao en Bonaire wordt verspreid.

Hoe vaker u adverteert, hoe meer u bespaart!

Neem contact op met onze advertentie-afdeling voor informatie over onze aanbiedingen, specials en lange termijn-contracten.

Neem contact op

Waar is de Amigoe verkrijgbaar?

De Amigoe heeft het grootste abonnementenbestand van alle media op Curaçao. Wij bezorgen de Amigoe dus bij de lezers thuis. Slechts een beperkt aantal exemplaren wordt verkocht via de super- en minimarkten en boekhandels.

Wie leest de Amigoe?

De Amigoe wordt gelezen door de inwoners van Curaçao en Bonaire. Op Curaçao wordt de Amigoe gelezen door 15,5 % van alle huishoudens.

Ñapa

Ñapa is de weekendbijlage van de Amigoe. “Ñapa” betekent “Extraatje”. Het is een cadeautje voor de lezers van de Amigoe.

Wat houdt de Ñapa in?

De Ñapa biedt diepgaande verhalen over verschillende interessante onderwerpen. De focus ligt hierbij met name op cultuur, literatuur, geschiedenis, gezondheid, reizen, eten, het bedrijfsleven en het toerisme. De artikelen worden geschreven door 50 medewerkers in 5 verschillende landen.

Waar is de Ñapa verkrijgbaar?

De Ñapa wordt elke zaterdag met de Amigoe mee gedistribueerd.

Wie leest de Ñapa?

De Ñapa wordt gelezen door de abonnees van de Amigoe krant, zowel op Curaçao en Bonaire.

Waarom adverteren in de Ñapa?

  • 93% van de Amigoe lezers leest de Ñapa.
  • Ñapa is de enige publicatie die op alle 3 de eilanden worden gedistribueerd.

Hoe vaker u adverteert, hoe meer u bespaart!

Meer informatie? Neem contact op met de advertentieafdeling:

Amigoe Curaçao

Kaya Fraternan di Skèrpènè z/n
Scherpenheuvel z/n
Curaçao
+5999 767 2000
advertentie@amigoe.com

Onze PDF viewer is beschikbaar in zowel Flash als HTML5. Google Chrome, Safari en Firefox compatible.